Servicii

Avand o experienta de 10 ani CONTAbilicesc.ro  s-a specializat in :

EXPERTIZA CONTABILA:

Contabilitate Firma de Contabilitate in Bucuresti - Servicii de Contabilitate pentru FirmeSuntem un grup de experti contabili si putem oferi contabilitate de la A la Z pentru orice tip de companie. Ne adaptam nevoilor clientului si cautam sa venim in intampinarea acestora.  Lista de servicii contabile poate fi regasita in pagina de Contabilitate.

 

 

 

RESURSE UMANE

HR Firma de Contabilitate in Bucuresti - Servicii de Contabilitate pentru FirmeOferim servicii totale de asistenta in domeniul resurselor umane, pentru orice tip de persoana juridica: PFA, Asociatie Familiala, ONG-uri, IMM-uri si Corporatii. Toate activitatile pentru care oferim asistenta se regasesc in pagina Resurse Umane.

 

 


REGISTRUL COMERTULUI
Registrul Comertului Firma de Contabilitate in Bucuresti - Servicii de Contabilitate pentru Firme

Timpul este cel mai important capital. Avem experienta necesara prin care va ajutam sa infiintati in cel mai scurt timp o companie. CONTAbilicesc.ro va poate consilia astfel incat sa faceti orice modificare dorita in cadrul companiei dv respectand legislatia si scutindu-va de orice probleme. Nu avem nevoie decat de actele necesare pentru infiintari sau modificari  iar lista completa cu acestea se regaseste in pagina Registrul Comertului.